Söker du ett måleri i Umeå som är bra på tapetsering så har du kommit rätt. En enkel tapet kan de flesta sätta upp men det är mycket runt omkring som lätt bli besvärligt när man skall tapetsera. Vi har gedigen erfarenhet av alla dess tapeter samt att vi redan har alla maskiner och redskap som behövs när man skall tapetsera vilket gör att det går snabbare och att slutresultatet blir bättre. Så lägg er tid på något som ni gillar istället så tar vi hand om er tapetsering och garanterar ett professionellt slutresultat.

Före vi tapetserar ser vi givetvis till att underarbetet är korrekt utfört, den viktigaste delen av tapetseringen för att slutresultat skall bli bra.

Fondväggar

Det är fortfarande inne med ljusa ytor överlag och även om man inte valt tapeter på alla väggar kan en fondvägg bryta upp de ljusa partierna på ett fint sätt. Vi får också kunder som frågar om vi tar på oss att göra fondväggar och svaret är givet. Om ni är osäkra om en fondvägg skulle passa in i miljön så finns vi där för dig och kan ge tips och råd i frågan.

Trapphus samt höga takhöjder

Ibland är det besvärliga ytor som skall tapetseras. Det kan vara en uppgång i ett trapphus eller väldigt höga takhöjder som man som privatperson inte ger sig på själv. Vi på Nilssons Måleri har förstås ställningar och utrustning som klarar alla typer av utmaningar inom tapetsering. Så även om du har en tuff tapetsering att erbjuda så inte vi dem som säger nej.

Mönsterpassning och fototapeter

Det finns ett väldigt stort utbud av tapeter på marknaden och vi har haft möjligheten att sätta många olika typer av tapeter. Allt från den enklaste typen av tapet till måttbeställda fototapeter från kund vilket gör vårt jobb väldigt spännande från dag till dag.